Zo werkt het

Deze giftshop is een initiatief van Côte d’Or. De giftshop wordt beheerd door YourSurprise, officieel partner van Côte d’Or. Samen zorgen we ervoor dat jij vrienden, familie of collega’s kunt verrassen met gepersonaliseerde Côte d’Or gifts!

1. Selecteer je Côte d’Or product naar keuze
Je maakt de keuze voor het product dat jij iemand cadeau wil doen, maar je kunt natuurlijk ook gewoon voor jezelf bestellen!

2. Personaliseer je cadeau eenvoudig & snel
Je kiest een template die je wilt gebruiken voor je verpakking en je zorgt voor een afbeelding en tekst naar keuze om jouw verrassing écht persoonlijk te maken.

3. Vul je gegevens in en kies een verzendwijze
Wanneer je jouw product hebt gepersonaliseerd ga je door naar de winkelwagen van YourSurprise. Hier vul je jouw gegevens in en kies je de verzendwijze.

4. Kies een betaalwijze en rond de bestelling af
Zodra je al je gegevens hebt ingevuld kies je de betaalwijze en wordt je betaling afgehandeld door YourSurprise en is het wachten tot jouw gepersonaliseerde verrassing op de plaats van bestemming aankomt!

 

Vragen?

Dan zit het team van YourSurprise voor je klaar om deze te beantwoorden en je verder te helpen. Je kunt ze bereiken per e-mail klantenservice@yoursurprise.be of telefonisch 03 808 03 07 van 08:30 – 22:00 uur op maandag tot en met vrijdag en van 08:30 – 17:00 uur op zaterdag en zondag!